Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ALU Stolarija

Tel/Fax: +387 53 707 276 | Mob: +387 65 548 031 |@ info@alumont.net | Pon - Pet: 8,00 - 18,00 sati | Sub 8,00 - 14,00 sati

alumil m9650 M9650 je ekonomičan sistem sa termo prekidom sa posebnim poliamidom sa staklenim vlaknima. Sertifikovan je u Njemačkom institutu IFT Rozenhajm, nudi osnovnu izolaciju, i može se kombinovati bez posebnih estetskih razlika sa sistemom M11000 na istom objektu, jer imaju slične karakteristike i dizajn.

alumil m11000 M11000 je svestran sistem za bilo koje toplotno izolovane prozore i vrata, koji može da zadovolji i najzahtevnije potrebe, zahvaljujući velikom spektru rješenja i profila. Sa ovim sistemom mogu da se izrade sve vrste okretno-nagibnih tipologija, i nudi sledeće prednosti:

alumil m9400M9400 je jedan od najkompletnijih okretno-nagibnih sistema koji zadovoljava širok spektar različitih potreba sa zadovoljavajućim performansama.

 

keommerling alufusion 1000 a

U graditeljstvu budućnosti izbor vrata i prozora će, kao i danas, igrati jako važnu ulogu. Nema suprotnosti između estetike i štedljivosti. Izborom AluClip sistema donijeli ste trajnu odluku bez nepotrebnih kompromisa.

Aluminijske ograde i rukohvate odlikuje dobra cijena, dug vijek trajanja, lakoća održavanja, nehrđajuće svojstvo.
Prilagodljive su kako na unutarnjim tako i vanjskim dijelovima objekta. Zbog svoje otpornosti na atmosferski utjecaj. Pogodne su za montažu uz more.

stijena 1200

Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maximalno iskoristiti prostor u Vašem domu.Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maximalno funkcionalan s obzirom da je danas potreban svaki centimetar prostora u kojem boravimo.

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.